2 keskmist pommut (baklažaani)
2 kartulit
1 hakitud sibul
1 punane paprika
4-5 küüslauguküünt
500 gr tomatipüreed (ilma tükkideta)
tilli, peterselli, basiilikut, koriandrit
1) lõika pommudele paar sälku sisse ja pane tervelt ahju 200 kraadi juures u 1 tunniks
2) koori jahtunud pommu ja haki sisu kuubikuteks
3) keeda kartul ja haki kuubikuteks
4) pane pannile õli sisse hakitud sibul koos paprikakuubikutega ja kuumuta 7-8 minutit. Lisa küüslauk ja prae veel.
5) kalla peale tomatipüree
6) lisa soola ja suhkrut, hauta veel u 10 minutit
7) lisa kartuli ja pommu kuubikud, hakitud maitseroheline, paprika ja tšillipulber ja pipart
8) hauta veel natuke ja serveeri soojalt.
Allikas: Internet
Julgen
soovitada ka neile, kes muidu pommut kardavad, super hea :) sobib
suurepäraselt liha kõrvale või ka järgmisel hommikul omletiga.

No comments:
Post a Comment