12 väikest tortillat (nisujahust)
500 ml toorjuustu
2 spl suhkrut
u pool tassi õli küpsetamiseks (kasutasime riisiõli)
Kate
tükeldatud maasikaid ja veidi suhkrut (meie asendasime maasikamoosi ja apelsiniviiludega). Kuna maasikamoos oli väga magus siis toorjuustule lisasime vähem suhkrut. Tulemus oli väga maitsev. Riisiõli oli hea valik- magustoidule ei jäänud juurde õli maitset.
Valmistamise viis:
Aseta tortilla keskele u 1 spl suhkruga segatud toorjuustu ning voldi väikeseks ümbrikuks. Seejärel aseta pliidile pann õliga kuumenemiseks. Kui õli on kuum prae kiiresti tortillad õlis mõlemalt poolelt kuldpruuniks ja serveeri soojalt koos maasikatega.
Allikas: Guatemala Dinner Katre juures ja http://thegourmetmama.com/dessert-chimichangas/




No comments:
Post a Comment